Jesenski odvoz glomaznog otpada za Grad Jastrebarsko

Jaska glomazni 01Nakon uspješno odrađenog odvoza glomaznog otpada u kolovozu, prema ugovoru s Gradom Jastrebarsko, za korisnike je omogućen još jedan termin u studenom.

U tjednu od 23.11.2015. do 27.11.2015. djelatnici EKO-FLOR PLUS-a dolaze na adrese korisnika kako bi preuzeli otpad koji se može kategorizirati kao glomazni (točan popis pročitajte na našoj web stranici).

Za odvoz se potrebno pravovremeno prijaviti:
najkasnije tri (3) radna dana prije predviđenog odvoza na naš broj telefona 049/587-831 ili putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Prilikom prijave potrebno je navesti podatke o korisniku (ime, prezime, adresa) i sastav otpada (npr. krevet, željezna rame od bicikla, madraci i sl.).

Na dan odvoza glomaznog otpada, otpad odložite UNUTAR DVORIŠTA, neposredno uz kolni ulaz, na način da djelatnicima tvrtke EKO-FLOR PLUS d.o.o. omogućite nesmetan ulaz u dvorište. Poželjno je i da budete kod kuće prilikom odvoza istog.
Nadalje, ukoliko imate otežan pristup dvorištu dužni ste glomazni otpad dopremiti na dostupno mjesto pogodno za preuzimanje od strane tvrtke EKO-FLOR PLUS d.o.o., prilikom čega ste takve okolnosti dužni navesti prilikom prijave za odvozom glomaznog otpada.